Türkiye’nin ilk veznesiz şubesi Finansbank’tan

turkiye-nin-ilk-veznesiz-subesi-finansbank-tan.jpg

Gişe ve bireysel işlemlerin aynı çalışan ile yapılacağı veznesiz şubelerini hayata geçiriyor. Finansbank’ın İstanbul Seyrantepe ve Barbaros Bulvarı şubelerinde pilot uygulaması başlatılan ‘Pratik Şube’  ile müşterilerin bankada geçirdiği süre kısalıyor.

Finansbank, ‘Pratik Şube’ konseptiyle yine bir ilke imza atarak veznesizşube uygulamasını başlatıyor. İlk olarak İstanbul Seyrantepe ve Barbarosşubelerinde gerekli değişiklikleri yaparak pilot süreci başlatılan konseptlegişe ve bireysel işlemler aynı personel tarafından yapılacak.

Müşterimemnuniyetinin artırılmasının hedeflendiği ‘Pratik Şube’ ile işlem süresi kısalıyor

‘Pratik Şube’de geleneksel yapıda vezne bulunmuyor. Gişe işlemleri ve diğer bankacılık hizmetleri aynı müşteri temsilcileri tarafından sunuluyor vemüşterilerin vezne ile satış temsilcilerinden aldıkları hizmetleri oturarak çokdaha konforlu bir şekilde tek bir yerden almaları sağlanıyor.  S-matik sisteminde yapılan akıllı önceliklendirme ile de müşterilerin bekleme süresi kısalıyor. Finansbank, pilot uygulamasına başladığı veznesiz ‘Pratik Şube’leriyle müşteri memnuniyetini enüst seviyeye taşımayı amaçlıyor.

scroll to top