Teşvik bilgi merkezi kuruldu

Teşvik bilgi merkezi kuruldu Yazar: kobipostasi Nis 12th, 2012 ARŞİV: KOBİ DESTEKLERİ. RSS 2.0. Yeni Teşvik Sistemi’nin yatırımcılara daha fazla tanıtılması için Ekonomi Bakanlığı bünyesinde Teşvik Bilgi Merkezi oluşturuldu.

Kobi Destek Hit: 1477 / Yorum: 0 / 2 Ocak 2013 12:13
Teşvik bilgi merkezi kuruldu
-A +A

Söz konusu merkezde, yurt içinden ve yurt dışından yeni teşvik sistemine ilişkin yönlendirilecek sorular bilgi merkezinde toplanıp, gruplandırılacak. Soruların yanıtları kararnamenin çıkmasının ardından internet sitesinde yer alacak.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Teşvik Sistemi’ne ilişkin bilgi talebinde bulunacak yatırımcılara detaylı bilgi aktarılabilmesi amacıyla Ekonomi Bakanlığı bünyesinde ‘Teşvik Bilgi Merkezi’ kurulduğunu belirtti. Yeni teşvik sisteminin birçok yeni destekleri içerdiğini, devrim niteliğinde olduğunu ve yatırımcılara önemli avantajlar sağladığını ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti: “Merkeze, e-posta ile teşvik sistemine ilişkin sorular yönlendirilebilecek. Söz konusu sorular konu başlıkları altında toplanıp, gruplandırılacak ve yanıtları kararnamenin çıkmasının ardından internet sitesinde yayınlanacak. Teşvik sistemine ilişkin sorular tesvik@ekonomi.gov.tr eposta adresine gönderilebilecek. Yeni Teşvik Sistemi’ne ilişkin ayrıca çağrı merkezi aracılığıyla da sorular bırakılabilecek, söz konusu çağrı merkezine Türkiye’nin her yerinden 444 43 63 nolu telefonlardan erişilebilecek.’

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları