SAMET SO CLASS ray sistemleriyle çekmecelerde akıcı hareket

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET’in yepyeni ürünü SO CLASS Teleskopik Ray Sistemleri çekmecelerde konforlu kullanım sağlıyor

Genel Hit: 4894 / Yorum: 0 / 29 Mart 2018 15:45
SAMET SO CLASS ray sistemleriyle çekmecelerde akıcı hareket
-A +A

İnovasyon ve tasarımı 45 yıldır kusursuz bir şekilde buluşturan SAMET, kullanıcı dostu fonksiyonel ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. SAMET’in ürün yelpazesinin son üyesi SO CLASS Teleskopik Ray Sistemleri, ofis ortamları, mutfak ve banyo mobilyaları da dahil olmak üzere tüm yaşam alanları için çeşitlendirilmiş çekmece rayları sunuyor.

 

Tüm beklentileri karşılıyor

Ray sistemlerinde sahip olduğu bilgi, birikim ve tecrübeyi mobilya üreticilerinin ihtiyaç duyduğu teleskopik ray sistemlerine, kullanıcıların ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayacak şekilde aktaran SAMET, bu sayede tüm beklentilere cevap vererek kullanım kolaylığı sağlıyor.

 

Yüksek kalite, uygun fiyat

SO CLASS’ın sahip olduğu dayanıklı metal kafes sistemi, yüksek hareket kabiliyeti sağlayan üstün kaliteli bilyeleri ve gelişmiş fren teknolojisi, rayların kalitesini en üst seviyeye taşıyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken SO CLASS, 185 mm ve 700 mm değişken çekmece boylarına uyumluluk göstermenin yanı sıra, 45 kilograma kadar yük taşıma kapasitesi ile de kullanım süresince ilk günkü performansını sergiliyor.

 

SAMET Hakkında

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 3000'i aşkın ürün çeşidi ve 45 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır.

 

SAMET A.Ş., 32.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.400 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yöntemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 110 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları