KOBİ’ler İçin Sosyal Medyanın Gücü Semineri

Boğaziçi Üniversitesi, FREREF koordinatörlüğünde gerçekleştirilen; üniversitenin yanı sıra Fransa, Hollanda, İspanya, İtalya, Hırvatistan gibi ülkelerden kurumların da ortak olduğu; eğitimde ve iş hayatında olmayan gençleri, eğitime veya iş hayatına kazandırmayı amaçlayan NetMe-In Projesi Avrupa Birliği Erasmus+ Programları kapsamında fonlanmaya hak kazandı.

Genel Hit: 2443 / Yorum: 0 / 23 Şubat 2018 13:59
KOBİ’ler İçin Sosyal Medyanın Gücü Semineri
-A +A

NetMe-In Projesinin temel amacı; iş piyasasında istihdam edilemeyen ve eğitim ve öğrenim görmeyen gençlerin (NEETler), kendilerini uygun Profesyonel Sosyal Ağlara dahil edebilmesi, Dijital Profesyonel Kimliklerini etkili bir şekilde yönetmesi ve bu alandaki kurumların daha etkin olmasını desteklemek.

Proje kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından, NEET’leri sosyalleşme programlarına dahil ederek sosyal ağlarda konumlanmalarına yardım etmek amacıyla verilecek bir dizi seminer düzenlendi.

7 Şubat 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek seminer, “KOBİ’ler için Sosyal Medyanın Gücü” başlığı ile düzenlenecek. Bu seminer; İş arama kanallarının bugünkü durumu, İnternetin KOBİ’lere sağladığı kolaylıklar, Dijital kanalların kullanımına genel bakış ve Sosyal medya kullanımının iş hayatında artan önemi konularını kapsayacak.

Detaylı bilgiye buradan veya 02123594754 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları